ΚΕΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣΚΑΝΕΛΑΣ!!!

ΚΕΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣ!!!

Εξαιρετικό αντί για βουτυρο λαδι φυτικό !!!
Με γιαούρτι και κανέλα, ωραίος συνδυασμός!!

ΥΛΙΚΑ: 500γρ φαρίνα
400 γρ ζάχαρη
250 γρ γιαούρτι
200 γρ λαδι
5 αυγά
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα 
1 βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: στον κάδο του μιξερ χτυπάμε τα αυγά με την ζαχαρη, μέχρι να ασπρίσουν.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λαδι, την κανέλα, την βανίλια, συνεχίζοντας το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα.
Όταν ενωθούν ριχνουμε σιγά σιγά την φαρινα.
Ανακατεουμε να ενωθεί καλα.
Έχουμε βουτυρωσει και αλευρωσει ενα ταψί μέτριο και ριχνουμε τον χυλό.
Ψηνουμε στους 180c  για 30- 40 λεπτα περιπου.
Ελέγχουμε αν είναι ετοιμο με ενα μαχαίρι η με μια βέργα απο σουβλάκι.
Αν δεν κολλάει είναι ετοιμο!!!

Σχόλια