ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ!!!

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ!!!!

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ!!!!

Έγιναν τέλειοι!!!
Σουπερ γευστικοί!!!
Με φρέσκο βουτυρο Κέρκυρας,
πολύ αρωματικοι!!!!

ΥΛΙΚΑ 3 φλυτζάνια αλευρι
1 φλυτζανι βουτυρο Κέρκυρας 
1/2 φλυτζανι ζαχαρη άχνη
1 κούπα αμύγδαλα χοντροκομμένα 
και καβουρδισμένα
1 κρόκο αυγού 
4 κ σ κονιάκ η λικέρ 
1 βανίλια 
1 κ σ μπέικιν
1/2 κ γ σόδα 

Λιγο ακομα αλευρι ίσως χρειαστει
1/2 κιλο ζαχαρη άχνη για το αχνισμα!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ εχουμε το βουτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, το βαζουμε στον κάδο του μιξερ και το Χτυπουμε μέχρι να ασπρίσει.
Προσθετουμε την ζαχαρη άχνη, τον κρόκο, το κονιάκ η το λικέρ, τα αμύγδαλα, το αλευρι λιγο λιγο κοσκινισμένο μαζι με το μπέικιν και την σόδα.
Ανακατευουμε να ενωθουν καλα τα υλικα. Τους πλάθουμε στρογγυλούς, η οπως μας αρεσει!!
Ψηνουμε στους 170c σε προθερμασμένο φουρνο για 25 λεπτα το πολύ!!
Οπως ειναι ζέστη τους περνάμε με ζαχαρη άχνη.
Πασπαλιζουμε και απο πάνω!!

Σχόλια