Απο τα χεράκια της εγγονής μου Παναγιωτάς!
Πρεπει & οι μικροί να μαθαίνουν
απο τους μεγαλους!!
Η γεύση ειναι φοβερή!!!
Εγινε τέλειο!!!
Εξαφανίστηκε στο λεπτό!!
Υγρο όσο πρέπει!!
Με παγωτό η χωρίς
ειναι όνειρο!!!
ΥΛΙΚΑ
4 αυγα
150γρ. Ζαχαρη
160γρ. Αλευρι για όλες τις χρησεις
150γρ. Βουτυρο
250γρ. Κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο καδο του μιξερ ριχνουμε τα αυγα με τη ζαχαρη & τα χτυπαμε μέχρι να ασπρίσουν.
Εχουμε λιωσει τη σοκολάτα με το βουτυρο (βαζουμε σε ενα σκευος μαζι με το βουτυρο ανάβουμε το φουρνο στο 1 & την αφηνουμε & την ανακατευουμε μέχρι να λιωσει)
Κοσκινιζουμε το αλευρι & το αφηνουμε στην ακρη.
Αφού χτυπηθούν καλα τα αυγα ριχνουμε τη σοκολάτα που εχουμε λιωσει & έχει κρυωσει μεσα σιγά-σιγά μεσα στα αυγα χτυπώντας ελαφρα με το μιξερ.
Αφού ανακατευτεί η σοκολάτα με τα αυγα,σταματούμε το μιξερ & ριχνουμε το αλευρι λιγο-λιγο ανακατεύοντας με μια μαριζ.
Βουτυρονουμε μια φορμα μακρόστενη και αντί για αλευρι την πασπαλιζουμε με κακαο.
Ριχνουμε το μείγμα μας & ψηνουμε για 20-25 λεπτα ανάλογα το φουρνο στους 180 βαθμους Κελισιου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου