Χωρίς αλευρι!!!!
Χωρίς γλουτένη!!!!
Τόσο τέλειο!
Τόσο σοκολατένιο!!
Τόσο απαλό!!
Λιώνει στο στόμα!!!!
ΥΛΙΚΑ 8 αυγα
450 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
260 γρ βουτυρο
300γρ ζαχαρη
4-5 κ σ λικέρ οτι σας αρεσει
( εγώ έβαλα πικραμύγδαλο)
2 βανίλιες
1/2 κ γ αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1) βαζουμε σε ενα σκευος το βουτυρο και την σοκολάτα με το βουτυρο με την σοκολάτα να λιωσει, αφηνουμε να κρυωσει.
2) στον κάδο του μιξερ βαζουμε τα αυγα με την ζαχαρη, τα Χτυπουμε μέχρι να ασπρίσουν.
3) περνούμε την σοκολάτα και ριχνουμε το αλατι., την βανίλια, το λικέρ.
4) ριχνουμε την σοκολάτα λιγη λιγη Τάμτα αυγα και ανακατευουμε με μια μαρις η μια σπάτουλα, να αναμιχτουν καλα.
Εχουμε βουτυρωσει και αλευρωσει μια φορμα 28c, και ριχνουμε τον χυλό μας.
Ψηνουμε στους 180c για 25 λεπτα, κλείνουμε τον φουρνο και αφηνουμε μεσα το σοκοκεικ για αλλα 20 λεπτα.
Βγαίνει μαλακό σερβίρεται με το κουτάλι.
Εαν θέλετε να το κόψετε κοματια αφήνετε στο ψυγειο για 4 ωρες περιπου.
( εγώ δεν πρόλαβα!!!!)
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου