ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ σαν ΚΡΕΜΆ!!!

ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ σαν ΚΡΕΜΑ!!

Μπορούμε να το προσθεσουμε σε διαφορά φαγητά,
 όπως κολοκυθάκια, λαχανοντολμάδες, ντολμαδάκια. 
(Σε αυτά τα φαγητά βαζουμε το κορν φλάουρ,λιωμένο σε μισή κούπα κρύο νερό, η
 στον ζωμό του φαγητού).

ΥΛΙΚΑ:
2 αυγά, 
2 φρεσκα λεμόνια (τον χυμό χυμό) 
1 κούπα ζωμό από το φαγητό 
2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ.     

Εκτέλεση: 
ξεχωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους  και χτυπάμε τα ασπράδια να ασπρίσουν ρίχνουμε μόνο τον ένα κρόκο (εάν μας ενοχλει δεν βάζουμε) συνεχίζουμε το χτύπημα, ριχνουμε το λεμόνι και τον ζωμό του φαγητού και το κοινό φλαουρ. Με το αυγολέμονο αυτό μπορούμε να αυγόκόψουμε και σούπες!!

Εξαιρετικά αφιερωμένο στην Ανιψια μου την Γιάννα που αγαπα την μαγειρική!!!

Σχόλια