ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ!!

ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ!!!!!

Απλα τέλεια!!!
Γίνεται έτοιμη για χρήση!!
Στις μακαρονάδες!!!
Στην Πιτσα!!!
Ζέστη με λουκάνικα η μπριζόλες !!!!
Όπου σας αρεσει!!!!

Αν θέλετε περισσότερη να διπλασιαστεί
  η ποσότητα!!

Για ενα βάζο 

ΥΛΙΚΑ 1 κιλο ώριμες ντοματες σε κυβακια
1 κρεμιδι σε κύβους
2 σκελίδες Σκόδρο ψιλοκομμένες 
1 κ γ ζαχαρη
1 κ σ πελτέ 
1 ποτηρι κρασιου λευκό κρασί
1/2 ποτηρι κρασιου ελαιολαδο
1 κλωνάρι βασιλικό ψιλόκομενο φρέσκο η ξερο
Λιγο μαιδανο
Ρίγανη
Αλατι
Πιπερι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ σε ενα σκευος ριχνουμε το λαδι και σωταρουμε το κρεμμυδι, να γυαλίσει. 
Οταν παρει χρωμα, προσθετουμε το σκόρδο, τις ντοματες συνεχιζουμε να σωταρουμε, σβήνουμε με το κρασί.
Αφηνουμε να παρει μια βράσει.
Χαμηλωνουμε την φωτιά, σιγοβράζουμε για 20 λεπτα περιπου, ανακατεύοντας συνέχεια.
Προσθετουμε τον πελτέ, την ζαχαρη, τα μυρωδικά, το αλατι, το πιπερι.
Σιγοβράζουμε για 15 λεπτα ακομα, ίσως και λιγο περισσότερο. 
Αν την θελουμε πιο ψιλοκομμένη την κοβουμε στο μπλέντερ!
Την βαζουμε σε αποστηρωμενα βαζα όσο ειναι ζέστη!!

Σχόλια