ΚΙΜΑΣ

ΚΙΜΑΣ!!!

Για μακαρόνια!!
Για παστίτσιο!!!

Γευση σαν τις μαμάς!!!! 

Εγώ όμως πρότεινω δυο τρόπους,
 για να βάλετε την δίκη σας πινελια!!!

Τον χειμώνα!!!!!

με ζεστά αρώματα, 
κανέλα, κιμονό, μπαχαρι. 

To καλοκαιρι!!! 
Αχ! Το καλοκαίρι!!!!
 δροσερα αρώματα!!!!
δυόσμο, 
βασιλικο, 
μέντα, 
φρέσκια ρίγανη!!!!

ΥΛΙΚΑ 1 κιλο κιμα ανάμικτο 
1 μεγάλο κρεμμυδι στον τρίφτη
1 ντομάτα μεγάλη στον τρίφτη 
1 κ γ ζαχαρη
1 κ σ πελτέ 
Μαιδανο
Δυόσμο
Αλατι
Πιπερι
Ριγανη 
1 ποτηρι νερο η ζωμό 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ σωταρουμε πρώτα το κρεμμυδι , ριχνουμε την ντομάτα, επειτα τον κιμα, ανακατευουμε να ενωθουν, να μην μείνουν μικρα κοματια, να διαλυθεί καλα ο κιμας.
Ριχνουμε ολα τα μπαχαρικα, τα μυρωδικά, ανακατευουμε, ριχνουμε το νερο και αφηνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει καλα ο κιμας, να σωθούν τα υγρά του.

Σχόλια