Είναι ένα πολύ ωραιοφαγητο!,
Γίνεται επιτοπληστον με μοσχαρίσιο κρέας!
ΥΛΙΚΑ: 1,200γρ μοσχάρι
2 μεγάλες ντομάτες
2-3 κρεμμυδια
Αλατι
Πιπέρι σε κόκκους (η τρίμενο)
Κόκκινη παπρικα
Ρίγανη
Μοσχοκάρυδο
Ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: κόβουμε το κρέας σε κύβους μεγάλους, ψιλοκοβουμε της ντοματες και τα κρεμμύδια σε κύβους.
Τα βάζουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα, τα μπαχαρικά το λάδι, τα ανακατεύουμε καλά.
Δεν ρίχνουμε αλλά υγρά θα βράσει με τα υγρά που θα βγάλει το κρέας και τα λαχανικά.
Τώρα βάζω αλουμινόχαρτο στο στόμιο της κατσαρόλας.
Σκεπαζω με το καπάκι επανω έτσι τα υγρά του φαγητού θα μείνουν μέσα και θα γίνει ένα τελειο φαγητό το πιο μαλακό μοσχαρι που έχετε φάει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου